OpenstarTs >

Browsing by Title

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1161 to 1180 of 13195
< previous   next >
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
1996Bibliographical UpdateViezzi, Maurizio
1998Bibliographical UpdateViezzi, Maurizio
1989Bibliographical Update-
Feb-1992Bibliographical update-
Dec-1990Bibliographical Update-
2015Bibliographie des oeuvres et documents cités-
2015BibliographyMolinari, Maria Cristina
1989Bibliography of Dissertations and Theses-
Sep-1988Bibliography on cerebral lateralization for language-
Sep-1988Bibliography on interpretation-
2001La Biblioteca 'Dario de Tuoni'-
2013La Biblioteca Speleo della Società Alpina delle Giulie – Commissione Grotte, Eugenio Boegan, TriesteCalandra, Maria Pia; Guidi, Pino; Senes, Serena
2013Una biblioteca virtualedi speleologia lombardaFerrari, Graziano
2015Biblioteche ed editoria periodica elettronica ad accesso aperto: servizi a valore aggiuntoGiglia, Elena; Vignocchi, Marialaura
2013Le biblioteche speleologiche in Italia: idee per un progetto comuneMichele, Sivelli
1876Bielka di Bosnia: tragedia nazionale: atti treFichert, Luigi
1986Bifurcation for some nonlinear elliptic variational inequalitiesDegiovanni, Marco; Marino, Antonio
2014Il bike sharing di Milano: rapporto sullo sviluppo di un nuovo sistema di trasporto pubblico di successoSaibene, Giorgio; Manzi, Giancarlo
2-Jul-2010Bilancio Sociale 2008. Appendice II : Il capitale intellettualeUniversità degli Studi di Trieste
2-Jul-2010Bilancio Sociale 2008. Appendice I: Le pari opportunitàUniversità degli Studi di Trieste
Showing results 1161 to 1180 of 13195
< previous   next >